Skip to main content
20 mai 2021

Veinikogemuse loomine restorani külalistele

Tervis ravispaa, restoran Kuu
96.00 €
Registreerimine kuni 18.05.21
Koolitus
Koolitus
Keha & Vaim
Keha & Vaim
Toit
Toit
Тutvustus

Eesmärk

Arendada õppijate mõistmist tervikliku veinikogemuse kujunemisel läbi erinevate meelte, tegevuste ja toidu ning joogi sobitamise.

Sihtrühm

Sommeljeed, toidu- ja veinihuvilised täiskasvanud.

Sisu kirjeldus

  • Mis on veinikogemus (wine experience) ja kuidas seda turundada?
  • Millised meeled aitavad meil veine mõista ja hinnata?
  • Millised on põhimaitsed toidus ja veinis?
  • Kuidas sobitada toite ja veine ning milline on progressiivne lähenemine?
  • Veinide ja toidu sobitamise praktiline töötuba.

Õpiväljundid

Koolituse läbinu:

  • mõistab tervikliku veinikogemuse kujunemise põhialuseid;
  • oskab veine hinnata läbi erinevate meelte (nägemise, haistmise, maitsmise, kuulmise ja kompimise);
  • tunneb toidu ja joogi põhimaitseid ning oskab analüüsida toidu mõju joogile;
  • oskab kombineerida veine erinevate toitudega, arvestades vajalike maitsekooslustega.

Koolitajad

Anne Roosipõld: PhD, turismiteenuste kaasprofessor
Aivar Vipper: sommeljee, ESA juhatuse liige, täiskasvanute koolitaja

Korraldaja
Asutus:
Tartu Ülikooli Pärnu kolledž
Aadress:
Ringi 35, Pärnu, 80012 Pärnu maakond, Eesti
Kontaktisik:
Kristel Teearu
E-post:
kristel.teearu@ut.ee
Telefon:
Galerii
Jaga sõpradele
Тutvustus

Eesmärk

Arendada õppijate mõistmist tervikliku veinikogemuse kujunemisel läbi erinevate meelte, tegevuste ja toidu ning joogi sobitamise.

Sihtrühm

Sommeljeed, toidu- ja veinihuvilised täiskasvanud.

Sisu kirjeldus

  • Mis on veinikogemus (wine experience) ja kuidas seda turundada?
  • Millised meeled aitavad meil veine mõista ja hinnata?
  • Millised on põhimaitsed toidus ja veinis?
  • Kuidas sobitada toite ja veine ning milline on progressiivne lähenemine?
  • Veinide ja toidu sobitamise praktiline töötuba.

Õpiväljundid

Koolituse läbinu:

  • mõistab tervikliku veinikogemuse kujunemise põhialuseid;
  • oskab veine hinnata läbi erinevate meelte (nägemise, haistmise, maitsmise, kuulmise ja kompimise);
  • tunneb toidu ja joogi põhimaitseid ning oskab analüüsida toidu mõju joogile;
  • oskab kombineerida veine erinevate toitudega, arvestades vajalike maitsekooslustega.

Koolitajad

Anne Roosipõld: PhD, turismiteenuste kaasprofessor
Aivar Vipper: sommeljee, ESA juhatuse liige, täiskasvanute koolitaja

Kuupäev ja kellaaeg

Neljapäev, 10:00 - 15:30

Aadress
Seedri 6, Pärnu, 80012 Pärnu maakond, Eesti

Portaalist kultuur.parnu.ee leiad

Vaata kõiki sündmusi

Hea ülevaade Pärnu linnas ja maakonnas toimuvatest sündmustest.

Vaata kõiki huvitegevusi

Huviringid, trennid, koolitused, töötoad jm arendavad vaba aja veetmise võimalused.

Korraldajale

Värske sisu loovad korraldajad ise, kes saavad ise sündmusi lisada. Piletilevi ja Apollokinosse lisatud info kajastub portaalis automaatselt.